BESPLATNA DOSTAVA!

BESPLATNA DOSTAVA!

Za iznos porudžbine preko 4.000,00 RSD

ŠTEDITE VAŠE VREME I NOVAC!

ŠTEDITE VAŠE VREME I NOVAC!

NEKA VAŠA PORUDŽBINA BUDE PREKO 4.000,00 RSD, A DOSTAVA BESPLATNA!

Popust za ONLINE kupovinu!

Popust za ONLINE kupovinu!

JER CENIMO VAŠU VERNOST I ZAHVALNI SMO ŠTO KUPUJETE KOD NAS!

Call centar: 063/456-156

Call centar: 063/456-156

Radnim danima od 7 do 20h; subotom od 8 do 15h

Politika privatnosti

  • Zbog uspešne obrade Vaše porudžbine potrebni su nam ime i prezime, adresa, grad, poštanski broj, e-mail i kontakt telefon. Uz pomoć tih podataka bićemo u mogućnosti da Vam isporučimo željenu robu, kao i da Vas obavestimo o trenutnom statusu narudžbine. Navedene podatke nećemo koristiti u bilo koje druge svrhe, niti ćemo davati trećim licima.
  • apotekanana.rs  se obavezuje da će čuvati privatnost kupaca. Prikupljaju se samo podaci neophodni za uspešno poslovanje koji se strogo čuvaju i dostupni su samo zaposlenima, kojima su ti podaci nužni za obavljanje posla. 
  • Svi zaposleni u apoteci ,,Nana" (i poslovni partneri) odgovorni su za poštovanje načela zaštite privatnosti.
  • Sigurnost podataka prilikom kupovine, garantuje procesor platnih kartica, pa se tako kompletni proces naplate obavlja na stranicama banke. Niti jednog trenutka podaci o platnoj kartici nisu dostupni našem sistemu.
  • Kada se jednom registrujete, moći ćete da pregledate i promenite Vaše lične podatke. Molimo Vas da odmah ažurirate svoje podatke nakon registracije. Preporučujemo  da nikom ne poveravate lozinku kako bi ste bili osigurani od neovlašćenog pristupa informacijama Vašem nalogu.
  • Korišćenje naših servisa podrazumeva saglasnost korisnika sa svim navedenim na ovoj strani. Vi se obavezujete da ćete se pridržavati svega navedenog, a sve promene uslova postaju važeće tek nakon objavljivanja na ovoj strani. (Morate biti svesni da druge Internet stranice do kojih možete doći koristeći link na našoj stranici, mogu sadržati odredbe o zaštiti privatnosti koje se razlikuju od ovde navedenih odredaba).

Hvala Vam na ukazanom poverenju.

SIGURNOST & TRADICIJA

APOTEKA NANA⇔UVEK SA VAMA

Imate problem?

Pitajte naše farmaceute. Pošaljite nam pitanje i odgovorićemo Vam u najkraćem mogućem roku

Pitajte nas

Korisni saveti

Robne marke

Pitajte farmaceuta
Pitajte farmaceuta