BESPLATNA DOSTAVA!

BESPLATNA DOSTAVA!

Za iznos porudžbine preko 4.000,00 RSD

ŠTEDITE VAŠE VREME I NOVAC!

ŠTEDITE VAŠE VREME I NOVAC!

NEKA VAŠA PORUDŽBINA BUDE PREKO 4.000,00 RSD, A DOSTAVA BESPLATNA!

Popust za ONLINE kupovinu!

Popust za ONLINE kupovinu!

JER CENIMO VAŠU VERNOST I ZAHVALNI SMO ŠTO KUPUJETE KOD NAS!

Call centar: 063/456-156

Call centar: 063/456-156

Radnim danima od 7 do 20h; subotom od 8 do 15h

Načini plaćanja

  • Razvojem novih, modernih tehnologija i vidova komunikacije, a i zbog sve manje slobodnog vremena ljudi, naša iskustva su pokazala da je neophodna apoteka kojoj mogu pristupiti u bilo koje vreme 00-24h i sa bilo koje lokacije.
  • Odlučili smo da Vam ponudimo nov, savremen i uvek dostupan način za informisanje i kupovinu.
  • Kod nas ste uvek dobrodošli i naš moto poslovanja je: APOTEKA NANA - UVEK SA VAMA!
  • apotekanana.rs Vam nudi ONLINE kupovinu preparata KOZMETIKE , VITAMINA I MINERALA za negu i oblikovanje Vašeg tela, kose, lica, usta i zuba, noktiju, stopala najpoznatijih svetskih brendova  (NIVEA, DOVE, AVENE, BIODERMA, CERA DI CUPRA, DUCRAY, EUCERIN, ELSEVE, FELCE AZZURRA, FA, GARNIER, GILLETTE, MIXA, NOREVA, PALMOLIVE, REXONA, SHAUMA, STR8, TAFT itd.).
  • PO NAJPOVOLjNIJIM CENAMA, ONLINE, BESPLATNOM DOSTAVOM na kućnu adresu za kupovinu preko 4.000,00 RSD gde god da se Vi nalazite u Srbiji.
  • Poštovani, apotekanana.rs je prva online apoteka u Braničevskom okrugu i trudimo se da našim pacijentima uvek ponudimo najbolje uslove, kao i da u najskorijoj budućnosti pružimo kompletnu online uslugu i olakšamo proces kupovine na različite načine, tako da Vi možete ostati kod kuće, a nas pustiti da radimo za Vas.

Mogućnosti plaćanja prilikom online kupovine:

Gotovinski (POUZEĆEM)

  • Nudimo Vam opciju plaćanja pouzećem (gotovinsko plaćanje kuriru na adresi isporuke), a porudžbinu možete izvršiti nakon Vaše registracije (na sajtu) i logiranja na Vaš korisnički nalog.
  • U ovom slučaju nakon potvrde narudžbine roba će Vam biti poslata kurirskom službom, a Vi ćete je platiti kuriru prilikom preuzimanja.
  • Za narudžbine čiji je iznos 4.000,00 RSD ili veći, apotekanana.rs Vam pruža besplatnu isporuku robe na teritoriji cele Srbije. 
  • Ukoliko je vrednost narudžbine manja od 4.000,00 RSD, cena isporuke  za plaćanje kuriru prilikom preuzimanja iznosi 300 RSD ili više!

Kod nas ste uvek svi DOBRODOŠLI.
SIGURNOST & TRADICIJA
APOTEKA NANA  ♡  UVEK SA VAMA

Imate problem?

Pitajte naše farmaceute. Pošaljite nam pitanje i odgovorićemo Vam u najkraćem mogućem roku

Pitajte nas

Korisni saveti

Robne marke

Pitajte farmaceuta
Pitajte farmaceuta