BESPLATNA DOSTAVA!

BESPLATNA DOSTAVA!

Za iznos porudžbine preko 4.000,00 RSD

ŠTEDITE VAŠE VREME I NOVAC!

ŠTEDITE VAŠE VREME I NOVAC!

NEKA VAŠA PORUDŽBINA BUDE PREKO 4.000,00 RSD, A DOSTAVA BESPLATNA!

Popust za ONLINE kupovinu!

Popust za ONLINE kupovinu!

JER CENIMO VAŠU VERNOST I ZAHVALNI SMO ŠTO KUPUJETE KOD NAS!

Call centar: 063/456-156

Call centar: 063/456-156

Radnim danima od 7 do 20h; subotom od 8 do 15h

O NAMA

  • Apoteka Nana je osnovana 12. jula 2002. godine u Požarevcu. Nalazimo se na teritoriji grada Požarevca, centra Braničevskog okruga, na pet lokacija u gradu. Apoteka Nana je porodična firma.Vlasnik apoteke je diplomirani farmaceut magistra Jasmina MINKA Stevanovic a njen sin, Stevan Stevanović, mladi budući direktor, takodje je diplomirani farmaceut, magistar farmacije
  • Kolektiv Apoteke Nana čine iskusni, ljubazni, elokventni i ažurni diplomirani farmaceuti, farmaceutski tehničari, knjigovodja, pravnik, ekonomski i  marketinški radnici/savetnici, vozač, kurirke i čistačice. Svako svoj posao obavlja maksimalno odgovorno. Nama je najbitnije da pacijent koji dodje po ono što mu je potrebno, bude dočekan sa DOBRODOŠLI, dobije adekvatan lek, savet  i detaljno objašnjenje kako da ga pravilno koristi i na šta posebnu pažnju da obrati, kao i odgovor na svako njegovo pitanje. Poverenje PACIJENT - APOTEKAR je ono što mi negujemo i poštujemo i oni znaju da su došli na pravo mesto, u svoju apoteku. Čuvamo jedni druge.
  • Razvojem novih, modernih tehnologija i vidova komunikacije odlučili smo da Vam se i tu približimo,Vama, našim VERNIM prijateljima, našim pacijentima. Naš moto poslovanja je: APOTEKA NANA - UVEK SA VAMA, pa smo odlučili da Vam se i na NET_u i ONLINE_u približimo i budemo tu za Vas. Zbog sve manje slobodnog vremena ljudi, naša iskustva su pokazala da je neophodna apoteka kojoj mogu pristupiti u bilo koje vreme 00-24h i sa bilo koje lokacije, odlučili smo da Vam ponudimo nov, savremen i uvek dostupan način za informisanje i kupovinu. Kod nas ste uvek dobrodošli.
  • Pored širokog asortimana lekova koje možete kupiti ili podići na VOJNI odnosno CIVILNI recept u nekoj od Apoteka Nana u Požarevcu, www.apotekanana.rs Vam nudi ONLINE kupovinu medicinskih preparata, suplemenata i čajeva kojima je dozvoljena ONLINE prodaja i reklamiranje po zakonu Republike Srbije, i to za rešenje Vaših problema sa: 

ALERGIJAMA,

ANEMIJAMA,

BEŠIKOM I BUBREZIMA,

CELULITOM I STRIJAMA,

DIGESTIVNIM TRAKTOM,

DIJABETESOM,

DIJAREJOM,

GLAVOBOLJAMA, MIGRENAMA I VRTOGLAVICAMA,

HEMOROIDIMA,

HOLESTEROLOM I TRIGLICERIDIMA,

HRKANJEM,

IMUNITETOM,

INSEKTIMA,

KAŠLJEM,

KONTRACEPCIJOM,

KOSTIMA, ZGLOBOVIMA I MIŠIĆIMA,

MENOPAUZOM I PMS-om,

MENTALNIM ZDRAVLJEM,

VIŠKOM KILOGRAMA,

POTENCIJOM I PROSTATOM,

PREHLADAMA,

PROBAVOM,

RAKOM,

SNOM I NESANICOM,

SEKSOM,

SRCEM, KRVNIM SUDOVIMA I CIRKULACIJOM,

UHOM, GRLOM, NOSOM

  • www.apotekanana.rs Vam nudi mogućnost naručivanje preparata kojih nema u standardnoj ponudi ovog sajta
  • www.apotekanana.rs Vam nudi komplenat BEBI PROGRAM u kome možete naći i ONLINE poručiti:

BEBI KOZMETIKUnajpoznatijih svetskih brendova (MUSTELA, NIVEA, CHICCO, SEBAMED, BECUTAN, KOSILI, BECOLLINO, HELLO KITY, JOHNSON ITD)

BEBI OPREMU (APARATE, AUTO SEDIŠTA, BICIKLE, GLODALICE I ZVEČKE, HRANILICE I STOLICE, IGRAČKE, KOLICA ZA BEBE, KREVECE, POSTELJINU I POKRIVAČE, LJULJAŠKE, NOSILJKE I LEŽALJKE za Vašu bebu.)

HRANU ZA BEBE(ADAPTIRANA MLEKA, KAŠE, KAŠICE I SOKOVE)

OBUĆU(HODAJUĆU I NEHODAJUĆU)

ODEĆU

RAZLIČITE PREPARATE I SAVETE ZA PROBLEME SA ZUBIMA, ZATVOROM, GRČEVIMA

  • www.apotekanana.rs Vam nudi ONLINE kupovinu preparata KOZMETIKE , VITAMINA I MINERALA za negu i oblikovanje Vašeg tela, kose, lica, usta i zuba, noktiju, stopala najpoznatijih svetskih brendova  (NIVEA, DOVE, AVENE, BIODERMA, CERA DI CUPRA, DUCRAY, EUCERIN, ELSEVE, FELCE AZZURRA, FA, GARNIER, GILLETTE, MIXA, NOREVA, PALMOLIVE, REXONA, SHAUMA, STR8, TAFT itd.)

PO NAJPOVOLjNIJIM CENAMA, ONLINE, BESPLATNOM DOSTAVOM na kućnu adresu za kupovinu preko 4.000,00 RSD, gde god da se Vi nalazite u Srbiji.


Kod nas ste uvek svi DOBRODOŠLI.
SIGURNOST & TRADICIJA
APOTEKA NANA  ♡  UVEK SA VAMA

Imate problem?

Pitajte naše farmaceute. Pošaljite nam pitanje i odgovorićemo Vam u najkraćem mogućem roku

Pitajte nas

Korisni saveti

Robne marke

Pitajte farmaceuta
Pitajte farmaceuta