BESPLATNA DOSTAVA!

BESPLATNA DOSTAVA!

Za iznos porudžbine preko 4.000,00 RSD

ŠTEDITE VAŠE VREME I NOVAC!

ŠTEDITE VAŠE VREME I NOVAC!

NEKA VAŠA PORUDŽBINA BUDE PREKO 4.000,00 RSD, A DOSTAVA BESPLATNA!

Popust za ONLINE kupovinu!

Popust za ONLINE kupovinu!

JER CENIMO VAŠU VERNOST I ZAHVALNI SMO ŠTO KUPUJETE KOD NAS!

Call centar: 063/456-156

Call centar: 063/456-156

Radnim danima od 7 do 20h; subotom od 8 do 15h

URIROYAL KES.7X3.29GR. 48172

URIROYAL KES.7X3.29GR.

* Fotografije su informativnog karaktera i mogu se razlikovati zavisno od ambalaže ili pakovanja proizvoda....

Šifra proizvoda 95000942Količina KOM

URIROYAL KES.7X3.29GR.

JEDINSTVENA KOMBINACIJA D-manoza + S.Boulardii

D-MANOZA – ( eng. D – mannose ) je monosaharid, jednostavna molekula šećera, koji se u prirodi u maloj količini nalazi u slobodnom stanju (brusnica, kvasac, jabuka, pomorandža, breskva, mango). Učinak D-manoze je 10-50 puta jači od soka brusnice. U organizmu se D-manoza formira iz glukoze ali i pored strukturne sličnosti sa glukozom D-manoza se veoma malo resorbuje iz digestivnog trakta (deset puta slabije od glukoze), njen metabolizam i apsorpcija nisu zavisni od insulina i najvećim delom eliminiše se putem urina.
D-manoza je u svetu prihvaćena kao obavezna komedikacija i profilaksa u tretmanu urinarnih infekcija koja se koristi već više od 30 godina kao prirodni preparat za odstranjivanje bakterije E. coli iz urinarnog trakta.
D-manoza deluje lokalno u samoj mokraćnoj bešici tako što sprečava vezivanje E.Coli za sluzokožu mokraćne bešike i izbacuje je mehaničkim putem u spoljašnu sredinu.

SACCHAROMYCES BOULARDII – S. boulardii je vrsta kvasca koji je izolovan 1923 godine iz tropskog voća liči i mangostin od strane francuskog naučnika Henri Boulard, po kome je Saccharomyces dobio naziv. Naučnik Boulard je prvi otkrio ovaj kvasac pošto je primetio da su stanovnici Jugoistočne Azije, koji su bolovali od kolere, žvakali koru voća liči i mangostin u pokušaju da kontrolišu simptome bolesti. S.boulardii nema patogeno dejstvo i ne deluje sistemski, uglavnom ostaje u gastrointestinalnom sistemu i nema indicija širenja u ostalim sistemima u ljudskom organizmu.

Dugi niz godina koristi se u mnogim zemljama kao pomoćno sredstvo pri lečenju brojnih gastrointestinalnih poremećaja. Kultura kvasca S. boulardii otporna je na sve antibiotike, pa se može uzimati zajedno s njima, nezavisno od obroka. S.boulardii ima optimalan rast na temperaturi 37˚C i on bolje preživljava u kiselom PH.

WEB Cena: 888.00 RSD

Imate problem?

Pitajte naše farmaceute. Pošaljite nam pitanje i odgovorićemo Vam u najkraćem mogućem roku

Pitajte nas

Korisni saveti

Robne marke

Pitajte farmaceuta
Pitajte farmaceuta