BESPLATNA DOSTAVA!

BESPLATNA DOSTAVA!

Za iznos porudžbine preko 4.000,00 RSD

ŠTEDITE VAŠE VREME I NOVAC!

ŠTEDITE VAŠE VREME I NOVAC!

NEKA VAŠA PORUDŽBINA BUDE PREKO 4.000,00 RSD, A DOSTAVA BESPLATNA!

Popust za ONLINE kupovinu!

Popust za ONLINE kupovinu!

JER CENIMO VAŠU VERNOST I ZAHVALNI SMO ŠTO KUPUJETE KOD NAS!

Call centar: 063/456-156

Call centar: 063/456-156

Radnim danima od 7 do 20h; subotom od 8 do 15h

EUCERIN AQ PORIN KR RICH 50ML 69780 43006

EUCERIN AQ PORIN KR RICH 50ML 69780

* Fotografije su informativnog karaktera i mogu se razlikovati zavisno od ambalaže ili pakovanja proizvoda....

Šifra proizvoda 25735004Proizvodjač BEIERSDORF-NEMACKAKoličina KUT

EUCERIN AQ PORIN KR RICH 50ML 69780

  • Eucerin AQUAporin ACTIVE bogata hidratantna krema za lice je inovativna hidratantna krema koja poboljšava sopstveni sistem hidratacije u koži i čini kožu mekom, glatkom i blistavom.
  • Koži je potrebna voda da bi funkcionisala uspešno i delotvorno. Dobro hidrirana koža je glatka, meka i deluje blistavo. Kada je narušena barijerna funkcija kože, koja je njena prirodna zaštita, koža gubi svoju vlažnost i postaje dehidrirana. Dehidrirana koža nema sjaj, u njoj se javlja osećaj zategnutosti i ona nije u stanju da zadrži iritirajuće činioce iz spoljašnje sredine. Kao rezultat toga, ona postaje osetljiva. Neophodna je intenzivna i dugotrajna hidratacija da bi se očuvao najbolji izgled i stanje takve kože.
  • Većina hidratantnih krema poboljšava hidrataciju tako što ograničava isparavanje vode iz kože i/ili putem vezivanja vlage u spoljašnjim slojevima kože pomoću humektanata kakav je glicerin. Koža takođe ima svoj sopstveni sistem hidratacije - akvaporine. Ovi mikroskopski kanali transportuju vodu između ćelija kože i podržavaju hidrataciju kože iznutra. Eucerin AQUAporin ACTIVE linija poboljšava njihovu prirodnu snagu. Formulacija sadrži gliko-glicerol, trenutno najuspešniji sastojak namenjen hidrataciji, za koji je dokazano da povećava broj akvaporina u koži. To znači da kao dodatak ograničenom isparavanju i vezivanju vode u spoljašnjim slojevima kože, Eucerin AQUAporin ACTIVE linija poboljšava sopstveni sitem hidratacije u koži.
  • Baršunasta tekstura Eucerin AQUAporin ACTIVE bogate hidratantne kreme za lice pruža intenzivnu, 24-časovnu hidrataciju i koža je brzo upija. Smanjuje osećaj zategnutosti kože i čini je glatkom i mekom. Klinički i dermatološki je dokazano da Eucerin AQUAporin ACTIVE hidratantne kreme za lice odgovaraju osetljivoj koži, a takođe ne sadrže parfeme ili parabene.

 

Imate problem?

Pitajte naše farmaceute. Pošaljite nam pitanje i odgovorićemo Vam u najkraćem mogućem roku

Pitajte nas

Korisni saveti

Robne marke

Pitajte farmaceuta
Pitajte farmaceuta